زمان تهیه: 5 دقیقه
مواد لازم برای 6- 4 نفر:
کره / 100 گرم
آرد / 100 گرم
پنیر / 100 گرم
دانه رازیانه، زیره سبز و سیاه و دانه کنجد / مقداری برای رویه
برای براق کردن رویه:
زرده تخممرغ / یک عدد
آب / یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1- کره و پنیر و آرد را در یک غذاساز ریخته، آنقدر هم زنید تا خمیر نرم و روانی به دست آید.
2- خمیر را از دستگاه بیرون آورده و آن را به شکل لولهای با قطر 5 سانتیمتر درآورید، سپس آن را در کاغذ مخصوص شیرینیپزی محکم بپیچید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
3- زمانی که برای پخت بیسکویت آماده میشوید، فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد یا 5 گاز تنظیم کنید و دو عدد سینی مخصوص پخت را همراه با کاغذ کیکپزی، درون فر قرار دهید.
خمیر لولهای شکل را از یخچال درآورده و تا حد امکان، آن را به صورت نازک برش دهید تا بیسکویتها تردتر شوند سپس آنها را روی سینی پخت قرار دهید.
4- برای براق کردن سطح بیسکویتها، زرده تخممرغ را با یک قاشق چایخوری آب مخلوط کنید و روی بیسکویتها بمالید.
زیره سبز و سیاه، رازیانه و کنجد را روی بیسکویت بپاشید.
5- حدود 5- 4 دقیقه، یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، آنها را حرارت دهید. پس از اینکه کاملا پخته شدند آنها را از فر خارج کرده، بگذارید خنک شوند.
6- بیسکویتها را در ظرف دربسته نگهداری کنید